Infolinia: 42 718 11 01  |   Rejestracja / Logowanie  |   Koszyk :0.00 PLN    

OPINIE

~Urszula (2014-09-18)

Jestem stałą klientką Modesty. Dokonałam kolejnych bardzo udanych zakupów . Granatowy komplet z elementami skórki jest rewelacyjny, dostawa bardzo sprawna. Z niecierpliwością oczekuję na kolejne propozycje i większy asortyment w rozmiarze 50. Ubolewam że bardzo krótko w sklepi internetowym była dostępna kurtka w kolorze zielonym i nie udało mi się ją zdobyć, tak zdobyć bo ciekawe propozycje w rozmiarze 50 w sklepie internetowym zdobywa się . Zyczę pracownikom wszystkiego najlepszego i dalszych ciekawych propozycji.

~Elżbieta (2014-05-27)

Droga Pani Małgorzato, serdecznie po raz kolejny dziękuję za spełnienie moich oczekiwań. Spódnice, które otrzymałam są bajkowo piękne. Cudowny jedwab, doskonały krój, który powoduję, że wspaniale się układają. Po prostu "wirujące cudeńka" To nie zakup, to prezent .Serdecznie pozdrawiam.Elżbieta

~Ula stała klientka (2014-04-16)

Szybka dostawa. ładne model,.wszystko pasuje. Za mało propozycji w rozmiarze 50.

~Agnieszka (2014-03-25)

Kupiłam świetną sukienkę - doskonały fason, styl sportowy, świetny materiał. No i fantastycznie leży, pomimo, że nie jest to rozmiar najmniejszy :)) Moja wymarzona, upatrzona. Gorąco polecam. Jedyna prośba do e-sklepu to umożliwienie dostępności większej ilości modeli w sprzedaży on line. Tegoroczna kolekcja znowu mnie zachwyciła, wiele bym dała aby coś jeszcze z niej kupić w e-sklepie. Pozdrawiam serdecznie.

~Elzbieta Szypuła (2014-02-21)

Zakupiłam następny fantastyczny kostium. Wspaniale wymodelowany, perfekcyjnie wykończony. Każdy zakup w Firmie Modesta sprawia mi wielką przyjemność i daje pewność dobrego wyboru. Obecnie oczekuję na przesyłkę prawie całej kolekcji wiosenno- letniej i wiem, że lato będzie znowu piękne dzięki Firmie Modesta. Serdecznie dziękuje Paniom Modeście i Małgorzacie, które wspaniale przełożyły moje letnie oczekiwania na rzeczywistość w postaci przyjęcia zamówienia. Elżbieta z Krakowa.

~Maria (2014-01-14)

Doskonały sklep, wczoraj zakupiłam po raz pierwszy bluzkę, zgodna z oczekiwaniami, bardzo ładna, pięknie wykończona. Jedyna prośba to przedstawienie większego asortymentu w sklepie internetowym, chyba jak większość Pań nie mam możliwości dojazdu do firmowych sklepów, a chętnie ubierałabym się w Waszej firmie. Pozdrawiam serdecznie Właścicieli i wszystkich pracowników i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

~krystyna lesniak warszawa (2013-09-06)

jestem zachwycona jakoscia produktow firmy,super,modele wypracowane,obsluga fantastyczna,bezproblemowa.pani malgosia rewelacja.gratulacje i uklony dla pani modesty.

~Anka (2013-08-14)

Korzystałam z zakupów sklepu internetowego, przesyłka była zgodna z opisanym artykułem. Odzież szyta przez "Modestę" jest bardzo starannie wykonana. Ubrania są w żywych kolorach, z ciekawych tkanin. Moim życzeniem, a myślę , że również innych pań, jest prośba o bogatszą ofertę. W sklepach, które oferują Państwa odzież ceny są niesłychanie przesadzone. Proszę o szerszą ofertę i pozdrawiam

~Pani z Płocka (2013-08-10)

Bardzo ładne wzory piękne materiały i duże rozmiary! W sklepie bardzo miła Pani która potrafi doradzić, co jest bardzo ważne w tych czasach. Pozdrawiam

~Teresa Katowice (2013-06-24)

Ta firma zasługuje na najwyższe odznaczenie. Nie dosyć że szyją wspaniałe ubiory to jeszcze z wielką przyjemnością kontaktuję się ze sklepem. zawsze miło, sprawnie, kulturalnie. Takich firm się już nie spotyka. Dziękuje że jesteście!!!!!!!

~Teresa (2013-06-04)

Sklep nie tylko oferuje fantastyczną odzież, ale obsługa jest świetna, przyjazna i dbająca o klienta. Należą się same pochwały. Zawsze korzystałam, korzystam i będę korzystała z usług tej firmy. Wielkie dzięki. Pozdrawiam

~MS (2013-05-27)

Z prawdziwa przyjemnością pragnę się podzielić moją opinią o firmie MODESTA. Jakość szytych sukienek, tkaniny oraz wykończnie jest zawsze na najwyższym poziomie, jednak to co jest absolutnie wyjatkowe - to obsługa w sklepie internetowy. Pani Małgosia jest bardzo KOMPETENTNA a na dodatek bardzo życzliwa, bezposrednia, nawiązuje trwałe kontakty z klientami - słowem najlepiej i najgodniej reprezentuje firmę oraz brand MODESTA.Bardzo dziekuję za dołozone starania na kazdym etapie: od produkcji do sprzedaży.Pozdrawiam serdecznie Zarzad i Pracowników Firmy :)

~HANNA (2013-04-14)

Witam, moja przygoda z sukienkami z MODESTY zaczęła się 10 lat temu i trwa do dzisiaj.W mojej garderobie to sukienki z MODESTY są najszykowniejsze, eleganckie, urocze, zmysłowe.Ostatni nabyłam: sukienkę, tunikę i bluzkę w e-sklepie i musze przyznać, że nie mogłam doczekać się przesyłki wszystkie 3 rzeczy to ''mistrzostwo świata" bo kupić coć ślicznego powyżej rozmiaru 44 graniczy z cudem !!!Obsługa kompetentna , oferta dobra - proszę o więcej propozycji.Super, super, super.Pozdrawiam

~Elżbieta (2013-04-11)

właśnie wczoraj otrzymałam paczkę z sukienką i kompletem sukienka + żakiecik , otwierała z mocnym biciem serca czy będzie takie jakie oczekiwałam . Po rozpakowaniu nie mogłam nacieszyć się tym co zobaczyłam jednak przerosło moje oczekiwania. Kreacje dały więcej niż na zdjęciach, a dokładność szycia co najbardziej zwracam na to uwagę była dla mnie wręcz zaskakująca nie zawsze w dzisiejszych sklepach można spotkać aż tak dokładnie uszyte i wykończone ubrania, jestem bardzo zadowolona na pewno zostanę Waszą klientką. Bardzo chciałabym podziękować dla Pani Małgorzaty Kapusta za jej miłą , sympatyczną współpracę, doradztwo, jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję Pani Małgosiu.

~Barbara (2012-12-12)

Od wielu już lat ubieram się w sukienki, komplety Waszej Firmy. Są dla mnie idealne rozmiarowo. Cieszę się, iż jest taka właśnie Firma. Pozdrawiam serdecznie Właścicieli i Pracowników.Życzę wielu sukcesów.

~Maria (2012-09-06)

Był w Krakowie sklep z odzieżą wykonaną przez firmę Modesta, niestety został zlikwidowany. Pilnie potrzebny taki sklep, zwłaszcza dla tych pań, które od lat ubierały się w wasze doskonale skrojone sukienki, kostiumy, garnitury, płaszcze. Czekamy.

~Ewa (2012-09-05)

Bardzo dobry sklep.Chociaż ceny są dość wysokie.Ale nieraz warte są zakupu towary dostepne.Ale prosimy o wiekszy asortyment a sklepie internetowym.Macie państwo w swojej kolekcji jeszcze wiele pieknych modeli.ale nie wszystkie można kupić w sklepie internetowym.A nie ze wszystkich miejsc w Polsce mamy blisko do Waszych firmowych sklepów.Więc jedynym wyjściem jest zakup Waszego towaru w sklepie internetowym.Pozdrawiam załoge

~MS (2012-08-16)

Doskonały sklep internetowy a obsługa sklepu na najwyzszym poziomie!!!!! Kompetentna , serdeczna i profesjonalna. Sukienki natomiast eleganckie, dodajace szyku i elegancji ( nawet w wiekszych rozmiarach) Dziekuje i pozdrawiam serdecznie wszystkie osoby pracujace w sklepie internetowym a szczególnie ciepło i serdecznie kochana Panią Małgosię!!!!

~Maria (2012-06-29)

Przemiła, profesjonalna obsługa.Sukienki przepięknie uszyte .To jest mój sklep.

~ewa (2012-06-29)

Czekam na nowe sukieni,spódnice,bluzki.

~zadowolone klientki (2012-06-19)

ze wszystkich kreacji zakupionych w sklepie jesteśmy zadowolone i wrócimy po kolejne, dziękujemy i pozdrawiamy Właścicieli i Pracowników

~Anna (2012-06-19)

bardzo kompetentna obsługa, wyjątkowe kreacje, bardzo bardzo miła obsługa. dziękuję...

~Beata (2012-06-19)

SUPER SKLEP POLECAM ! bardzo szybka dostawa

~aga (2012-06-15)

Super ceny! nareszcie dla ludzi!

~Grażyna (2012-04-08)

Przemiła właścicielka i Jej Mąż.Profesjonalizm.Ubrana zostałam na wesele córki w ciagu chwili.Bardzo dziękuję, szczerze polecam.

~Katka (2012-02-14)

otrzymałam sukienkę - jest REWELACYJNA!!! polecam sklep i ubrania MODESTY - doskonała jakość choć brak mi trochę bardziej nowoczesnych fasonów - oferta sklepu na pewno się spodoba miłośniczkom klasyki.

~Jolanta (2011-12-22)

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla Włascicieli i Pracowników "Modesty" Trzeba przyznać , że obsługa w sklepie jest bez zarzutu, kracje również.

~Halina (2011-12-19)

Fantastyczni ludzie pracują w tym sklepie. Nawet mimo informacji, że "sklep nieczynny z powodu urlopu", przyjęto i zralizowano moje zamówienie. A sukienka była mi pilnie potrzebna!!! Kolejny raz bardzo dziękuję! Za duże rozmiary również. Pozdrawiam.

~natalia (2011-12-01)

Kupiłam ostatnio w sklepie żakiet, jest dobrej jakości i dobrze leży. Mam 170 cm wzrostu, rękawy mogły by być dosłownie 1,5 cm dłuższe. Mam nadzieję, iż projektanci zrobią ukłon w stronę wyższych Pań. Obsługa bardzo sympatyczna, przesyłka szybka. Starannie zapakowana, jest wieszak. Jestem zadowolona. Pozdrawiam pracowników.

~jolfi5@interia.pl (2011-10-24)

Jestem bardzo zadowlona z oferty "Modesty". Gustuje w sukienkach , które maja ciekawe fasony i są wykonane z dobrych materiałów. Wykończenia sukienek - bez zarzutu.

~Aneta P. (2011-10-10)

To już kolejny mój zakup :-)) Towar najwyższej jakości. Wykończenie perfekcyjne w każdym detalu. Jedyny minus sklepu internetowego to taki, że zbyt mało towaru jest w ofercie. Proszę o więcej modeli dostępnych w sklepie internetowym !!!!

~ewa (2011-07-26)

Świetne rzeczy.Tylko dlaczego tak mało wiekszych rozmiarów.Panie puszyste też chcą się u Państwa ubierać.Bo jak u Was się nie kupi to nigdzie.Super firma.

~Lidia (2011-07-18)

Miła obsługa e-mail i telefon, rozmiar pasuje do sylwetki idealnie, świetne fasony, bardzo atrakcyjne promocje i wyprzedaże. Polecam

~Renata (2011-07-13)

Żałuje że wcześniej nie znałam tego sklepu, kupiłam sukienkę modesty w sklepie Gappa w centrum Silesia Katowice i sporo przepłaciłam , ale dzięki metce teraz wiem że mozna zrobic zakupy w internecie.

~beata25 (2011-05-18)

jestem zaskoczona, ponieważ pierwszy raz wygrałam konkurs!!!! Coś niesamowitego!!!!!!! Polecam wszystkim zakupy w Modeście!!!! Ja z pewnością zostanę stałą klientką tej firmy.

~Barbara (2011-05-08)

Mam trzy kreacje z MODESTY.Wszystkie są gustowne, eleganckie, uszyte z pięknych wysokogatunkowych tkanin,wzornictwo eleganckie.W każdej z tych kreacji mogę pokazać się na uroczystych spotkaniach,wizytach itp.Uszyte sa bez zarzutu tak jakby na miarę.Ceny sa wysokie,ale warto poczekać na wyprzedaż i sprawić sobie coś gustownego.

~Krystyna (2011-04-28)

kupiłam sukienkę, z której jestem bardzo zadowolona. Chętnie kupiłabym coś z nowej kolekcji, ale niestety wszystkie sukienki i spódnice mają długość nie zakrywającą kolan. Myślę, że więcej pań skorzystałoby z oferty, gdyby długość była parę centymetrów większa- skrócić coś zawsze przecież można, a wydłużyć się nie da.

~krytyczna klientka (2011-02-26)

Ceny w sklepie internetowym "Modesta" są astronomiczne. Dla kogo przygotowywana jest oferta? Kobiety, które mają pieniądze nie robią zakupów w ślepo przez internet, tylko w ekskluzywnym butiku. Zakupy przez internet z założenia powinny być tańsze niż w sprzedaży tradycyjnej. Mam świadomość, że moja opinia nie pojawi się na forum publicznym, ponieważ ukazują się tylko opinie pozytywne, a negatywne są odrzucane. Piszę to po to, żeby kierownictwo tego sklepu zastanowiło się nad cenami. Nie mam zastrzeżeń co do jakości odzieży, ale ceny są nie do przyjęcia, chyba, że na wyprzedaży.

~agus (2011-02-19)

miła obsługa polecam

~szczęśliwa Hanna (2011-01-13)

Drogie Panie kupujcie tylko w sklepie MODESTA. Zamówiłam sukienkę (ID produktu:9606) w sklepie internetowym. Realizacja zamówienia była ekspresowa. Kiedy rozpakowałam paczkę, to nie mogłam wyjść z zachwytu. Piękny model, super materiały: żorżeta i szyfon, doskonałe szycie, perfekcyjne wykończenie. Jak przymierzyłam - poczułam się kobieco, elegancka, piękna, zgrabna - nie jak "włansa babcia". Zaznaczam, że nie noszę małych rozmiarów i czasami źle się z tym czuję. SUKIENKA JEST POPROSTU PIĘKNA, CUDOWNA. Wspierajmy sklep MODESTA, aby istaniał do końca świata i jeszcze dłużej.

~Zadowolona Klientka (2010-10-25)

Jestem bardzo zadowolona , że mogę dokonać zakupów w sklepie MODESTY, elegancja połączona z umiarkowanym nowoczesnymstylem, bardzo dobra jakość, świetnie uszyte, no i najważniejsze dla mnie to rozmiary, które pasują doskonale do sylwetki. Czekam z niecierpliwością na każdą nową ofertę, a kuoiłam w ciągu miesiąca 3 sukienki i mam ochotę na nastepne zakupy. Szybka realizacja zamowienia. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.

~Aneta P. (2010-08-09)

Sklep Suupeer!! Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Towar zgodny z opisem. Jakość produktu - niestety nie ma się do czego przyczepić. Gorąco polecam !!!!

~MarilynM (2010-06-24)

Warunki zakupów w internetowym sklepie MODESTA są komfortowe. Miły kontakt i informacja, również telefoniczna, szybka dostawa. Część zamówionych rzeczy mi nie odpowiadała i musiałam je odesłać. W ciągu kilku dni otrzymałam zwrot pieniędzy. Tak więc gorąco polecam zakupy w tym sklepie!

~Małgorzata (2010-06-21)

Bardzo dziękuję firmie "Modesta", że został utworzony sklep internetowy. Dzięki niemu, znacznie szersze grono klientek będzie miało dostęp od produktów tej firmy, które są najwyższej jakości. Bardzo miło i rzetelna obsługa. Cieszę się przede wszystkim z tego, że w ofercie dostępne są rzeczy w małych rozmiarach.

~ewa (2010-04-25)

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie Modesta wszystko jest ładnie uszyte i w większym rozmiarze super polecam .

~T.Buksa (2010-04-20)

Bardzo się cieszę, że w propozycjach są duże rozmiary , kupiłam dwie sukienki i żakiet na ślub mojej córki bez pocenia się w kabinach i bez straty czasu.Kreacje są pięknie uszyte idealnie dopasowane do rozmiaru i do tego bardzo oryginalne wzornictwo, polecam wszystkim Paniom o większych rozmiarach.

~ania (2010-04-16)

Kupiłam sukienkę, jest bardzo ładnie uszyta, leży idealnie, bardzo szybka obsługa, paczkę dostałam na drugi dzień. Polecam !

~Jolanta (2010-04-02)

Bardzo się cieszę, że powstał taki sklep i osoby posiadające większe rozmiary będą mogły zakupić produkty Modesty, które są eleganckie, w bardzo dobrej jakości i oryginalne . Dodatkowym atutem są propozycje stylisty jak je zestawić i dopasować.

~damian (2010-03-29)

sklep bardzo fajny. W końcu coś dla mojej małżonki. Skńczą się wyjazdy po całej Polsce wp oszukiwaniu odpowiednich rozmiarów.

~klient :) (2010-03-19)

super sklep

» Dodaj swoją opinię